Պատրաստում ենք տնական կվաս. եթե կարոտել եք իսկական կվասի համը, ապա փորձեք պատրաստել այս բաղադրատոմսով


14:00 , 1 դեկտեմբեր, 2017

Բաղադրիչներ

5 լիտր սառը ջուր
2 ճ/գ ցիկորիա (սովորական, առանց համային հավելումների)
1 թ/գ կիտրոնաթթու
650 շաքարավազ, եթե ցանկանում եք  քաղցր կվաս ստանալ

6 գրամ խմորիչ

Պատրաստումը

Բոլոր բաղադրիչները լցնել իրար վրա և դնել կրակի վրա:

Հենց եռա, անջատեք և թողնել հովանա:

Լցրեք խմորիչը

Թողեք 3-4 ժամ, որպեսզի փրփրի:

Եթե համը դեռ այնքան էլ սուր չի ստացվել, ապա կարող եք  թողնել ամբողջ գիշեր:

Առավոտյան կարող եք վայելել  ձեր պատրաստած համեղ ըմպելիքը: