12:00 , 12 նոյեմբեր, 2017
Պատրաստման եղանակ
- Ժելատինը լցնում ենք սառը ջրի մեջ, մինչև ուռչի: 150 գր շաքարավազն ու ձվի դեղնուցները լավ հարում ենք:
Կաթի մեջ լցնում ենք վանիլինը և եռացնում: Այնուհետև կաթը կամաց-կամաց լցնում ենք դեղնուցային զանգվածի մեջ և խառնում: Դնում ենք մարմանդ կրակին, ավելացնում ժելատինը և խառնելը չդադարեցնելով եռացնում:
- Սերուցքը լավ հարում ենք և լցնում մեր ստացված կրեմի մեջ:
- 50 գր շաքարավազը ու ջուրը եռացնում ենք, թխվածքաբլիթները տոգորում ստացված օշարակի մեջ և շարում բուսայուղապատ ձևամանի մեջ:
- Մեջը լցնում ենք կրեմն ու Շարլոտկան 4 ժամով տեղափոխում սառնարան:
Ձևամանի տակն ընկղմում ենք տաք ջրի մեջ, ինչի շնորհիվ Շարլոտկան հեշտությամբ դուրս է գալիս:
Պատրաստեցինք համեղ Շարլոտկա , որը ցանկության դեպքում կարող ենք զարդարել կակաոյով