12:15 , 5 նոյեմբեր, 2017
Պատրաստման եղանակ
- Շոկոլադը կոտրում ենք խորանարդիկների, լցնում ամանի մեջ, որտեղ ավելացնում եք նաև կարագը և խտացրած կաթը:
- Հալեցնում ենք շոգիի վրա՝ անընդհատ խառնելով մինչև միատարր զանգվածի առաջացումը:
- Մանրացնում ենք գետնանուշը և լցնում շոկոլադի մեջ, լավ խառնում:
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք ֆոլգայով պատված ամանի մեջ, թողնում սառչի սենյակային ջերմաստիճանում, ապա տեղափոխում սառնարան, որտեղ թողնում ենք մինչև լավ պնդանալը:
- Պատրաստի աղանդերը կտրատում ենք խորանարդիկներով և մատուցում:
Այս գետնանուշով կոնֆետները հարմար են նաև փոքրիկների համար, քանի որ արագ են պատրաստվում և շատ համեղ են: