Պատրաստում ենք տնական ԿԵՏՉՈՒՊ. յուրօրինակ համ և ախորժելի տեսք. օգտագործեք ամբողջ ձմեռ


04:22 , 25 հոկտեմբեր, 2017

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները կտրտում ենք և եփում, մինչև սոխը փափկի: Այնուհետև բլենդերի միջոցով ստանում ենք միատարր զանգված:

Զանգվածը լցնում ենք կաթսայի մեջ և դնում կրակին՝ եփելով մոտ 1 ժամ, մինչև կստանա ցանկալի թանձրություն:

Վերջում ավելացնում ենք 1,5 ճ/գ աղ, 1,5 բաժակ շաքարավազ և անընդհատ խառնում, որ տակը չկպչի: Ավելացնում ենք աղացած կարմիր և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, 50գր խնձորի քացախ և վերցնում կրակի վրայից: Լցնում ենք ապակե տարաների մեջ և պահածոյացնում:

Կարելի է ավելացնել նաև սխտոր և տարբեր տեսակի աղացած պղպեղների խառնուրդ՝ ըստ ճաշակի:

Այս դեպքում ազատ կարող եք երևակայել, հաստատ չի խանգարի:

Բարի ախորժակ: