Սառեցված շերտավոր խմորը սառցարանից հանում ենք և 40-50 րոպե սենյակային ջերմաստիճանում հալեցնում ենք։ Ջեռոցը տաքացնում ենք մինչև 175 աստիճան։ Խմորը 8 ուղղանկյունաձև կտորներով կտրում ենք։ Ձուն ջրի հետ խառնում ենք։ Խմորի յուրաքանչյուր կեսը անկյունագծով կիսում ենք և շոկոլադը դնում ենք վրան։
Խմորը կրուասանի տեսքով փաթաթում ենք, դնում ենք տապակի մեջ և վրան հարած ձու ենք քսում։ Թխում ենք 20-25 րոպե նախապես մինչև 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։