Շոկոլադե լազանյա. իդեալական դեսերտ նրանց համար, ովքեր թխել չեն սիրում


14:45 , 19 օգոստոս, 2017

Սա իդեալական դեսերտ է նրանց համար, ովքեր թխել չեն սիրում:

Բաղադրիչները՝

Պատրաստումը՝

  1. Սերուցքը հարում ենք, ավելացնում 2 ճ. գ. շաքարավազ:

  2. Խառնում ենք կաթնաշոռով պանիրը, աղը, 60 մլ կաթը, մնացած շաքարավազը: Ավելացնում ենք սերուցքը:

  3. Մնացած կաթը խառնում ենք պուդինգի փոշուն:

  4. Վերցնում ենք թխելու ուղղանկյուն ձևաման և հատակին դնում թխվածքը, վրան՝ սերուցքային կրեմի մեկ երրորդը և շոկոլադե պուդինգի կեսը: Հետո նորից կրեմ ենք քսում, վրան՝ պուդինգ: Վերևի շերտը պետք է սպիտակ լինի:

  5. Դեսերտի վրա կակաոյի փոշի ենք ցանում, որոշ ժամանակով սառնարան ենք դնում: