Առավոտը պետք է սկսել ոչ թե թեյով կամ սուրճով, այլ շիլայով. ինչպիսի՞ն պետք է լինի օգտակար նախաճաշը


13:10 , 19 օգոստոս, 2017
Life.panorama.am-ը գրում է.
Դիետոլոգները խորհուրդ են տալիս երշիկով ու պանրով բուտերբրոդների փոխարեն թեթև,  քիչ ճարպ և սպիտակուցներ  պարունակող, հեշտ մարսվող նախաճաշ ուտել:  
 
Առավոտը պետք է սկսել ոչ թե  թեյով կամ սուրճով, այլ շիլայով . վարսակաձավարի շիլային ավելացնել ընկույզ կամ չիր կամ  ջրով եփելու փոխարեն վարսակաձավարը փափկեցնել տաք կաթով կամ յոգուրտով:
 
Առավոտյան  կիսաեփ ձու ուտել. ջրիկ դեղնուցի մեջ պահպանվում են բոլոր օգտակար վիտամինները:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ