13:10 , 19 օգոստոս, 2017
Դիետոլոգները խորհուրդ են տալիս երշիկով ու պանրով բուտերբրոդների փոխարեն թեթև, քիչ ճարպ և սպիտակուցներ պարունակող, հեշտ մարսվող նախաճաշ ուտել:
Առավոտը պետք է սկսել ոչ թե թեյով կամ սուրճով, այլ շիլայով . վարսակաձավարի շիլային ավելացնել ընկույզ կամ չիր կամ ջրով եփելու փոխարեն վարսակաձավարը փափկեցնել տաք կաթով կամ յոգուրտով:
Առավոտյան կիսաեփ ձու ուտել. ջրիկ դեղնուցի մեջ պահպանվում են բոլոր օգտակար վիտամինները:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ
այստեղ