09:15 , 4 հուլիս, 2017
Բաղադրիչներ
- ձու - 2 հատ
- յոգուրտ դասական - 1ճ/գդ
- բեկոն - 3-4 շերտ
- սխտոր - 1 պճեղ
- լոլիկ - 1 հատ
- սոխ կանաչ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Կտրատեք բեկոնը, սխտորը և լցրեք տաքացած թավայի մեջ: Տակապեք միջին կրակի վրա մինչև բեկոնի կարմրելը:
- Հարեք ձուն յոգուրտի հետ, ապա լցրեք բեկոնով թավայի մեջ, համեմեք աղ և պղպեղով:
- Թուլացրեք կրակը, օմլետի վրա շարեք լոլիկի կտրատված շերտերը, վրան շաղ տվեք կտրատված կանաչ սոխը: Եփեք այդպես 3-5 րոպե փակ կափարիչի տակ:
- Զգույշ եղեք, որպեսզի օմլետը շատ չտապակվի և չորանա, այլ լինի նուրբ և թեթև:
Բեկոնով և լոլիկով շատ արագ պատրաստվող օմլետ առավոտյան նախաճաշի համար: