Սովորում ենք պատրաստել Raffaello-ի միջի համեղ կրեմը


09:15 , 17 հունիս, 2017

Ձեզ հարկավոր է

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագն ու շոկոլադը հալեցրեք ու իրար խառնեք: Հալեցրեք թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառնեք:

2.  Ավելացրեք խտացրած կաթը և լավ խառնեք:

3. Հետո ավելացրեք կոկոսի փոշին ու կրկին խառնեք, մինչև համասեռ զանգված ստանաք:

4. Պատրաստի զանգվածը լցրեք ապակե տարայի մեջ և 5 ժամով կամ ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշերը թողեք սառնարանի մեջ: