Վիսկիի արտադրությունը «ստվերում է» հին ցուցանիշը


15:15 , 10 հունիս, 2017

Ալկոհոլային խմիչքների արտադրության վերաբերյալ հրապարակված ցուցանիշներից պարզ է դարձել, որ մի շարք ուղղություններով արձանագրվել է դրական արդյունք:

2017 թվականին առաջին երեք ամիսներին վիսկիի արտադրությունը գերազանցել է նախորդ տարվա նույն ժամանակատվածում արձանագրված ցուցանիշը 2.3 տոկոսով: Ընդհանուր արտադրության ծավալները կազմել են 567.7 հազար լիտր։

Շամպայնի արտադրությունը նույնպես ավելացել է 0.3 տոկոսով: Գարեջրի արտադրությունը իր հերթին արձանագրել է 1.9 տոկոսանոց աճ: