13:42 , 31 մայիս, 2017
Ճապոնական Kinjirushi սննդի ընկերությունը հանգել է եզրակացության, որ ճապոնական ծովաբողկի՝ վասաբի, հյութն ունի դեռևս անհայտ հատկություններ։ Ինչպես պարզվել է, շնորհիվ իր սննդարար հատկությունների, վասաբիի հյութը նպաստում է մազերի աճին։
Մազերի աճը խթանելու համար անհրաժեշտ է թարմ վասաբիի տերևները քսել մազարմատներին։ Մազերի աճը խթանում է նրանում առկա իզոսապոնարին նյութը։ Տերևները մազարմատներին քսելը նաև խթանում է գլխամաշկում արյան շրջանառության բարելավման վրա, որն էլ արդեն ազդում է մազերի աճի վրա։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ
այստեղ