11:00 , 18 մայիս, 2017
Բաղադրիչներ
- կաթ - 200 մլ
- ձու - 1 հատ
- օսլա (крахмал) եգիպտացորենի - 1 ճ/գդ
- շաքարավազ - 20 գր
- բանան - 1 հատ
- կարագ - 1 ճ/գդ
- վանիլին - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակ
- Բանանը բլենդերում հարում ենք, կաթը, շաքարավազն ու վանիլիը լցնում ենք ամանի մեջ, եռացնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Վերցնում ենք կրակի վրայից և անմիջապես ավելացնում բանանն ու կարագը:
Պուդինգը լցնում ենք մատուցվող բաժակների մեջ և 3-4 ժամով տեղափոխում սառնարան:
- Վայելում ենք:
Բանանով պուդինգ , որը և համեղ է և շատ օգտակար: