09:12 , 16 մայիս, 2017
Բաղադրիչներ
- պանիր ֆետա - 70 գր
- հազարի թերթեր - 70 գր
- վարունգ - 1 հատ
- լոլիկ - 1 հատ
- քացախ - ըստ ճաշակի
- սամիթ - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- քունջութ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Հազարի թերթերը լվանում ենք և միջին կտորներով կտրատում։ Վարունգը խոշոր խորանարդիկներով կտրատում ենք և լցնում հազարի թերթերի վրա։
- Լոլիկը միջին խորանարդիկներով կտրատում ենք և լցնում աղցանի մեջ։
- Ֆետա պանիրը մանր խորանարդիկներով կտրատում ենք և խառնում աղցանի հետ։ Ավելացնում ենք մանր կտրատված սամիթը և զգուշորեն խառնում ենք։ Աղցանի մեջ աղ և պղպեղ ենք անում և քացախով և ձիթայուղով համեմում։ 1 պտղունց քունջութ ենք ավելացնում։
Ահա և պատրաստ է։ Թեթև և հեշտ, բայց միևնույն ժամանակ շատ համեղ և օգտակար բանջարեղենային աղցան: