7:30՝ 1 բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով
8:00 Նախաճաշ՝ Քերած գազարով աղցան 1 թ/գ մեղրով և 150 գ կիտրոնի հյութով համեմված, 1 եփած խնձոր, կանաչ թեյ (1 բաժակ)
8:30՝ Մեկ բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով
10:00՝ 1 բանան
11:30՝ Մեկ բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով
12:00 Ճաշ՝ Բուլղարական պղպեղով, չիլի պղպեղով և վարունգով աղցան՝ համեմված 1 թ/գ ձիթապտղի յուղով և 250 գ կիտրոնի հյութով, կանաչ թեյ (1 բաժակ)
12:30՝ Մեկ բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով
14:00 Հետճաշիկ՝ բնական անյուղ յոգուրտ 100-125 գ.
15:30՝ Մեկ բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով
16:00 ընթրիք՝ Բրոկոլիով, նեխուրով և վարունգով աղցան՝ կանաչիով և 250-300 հազարի տերևներով, բույսերով թեյ (օրինակ՝ ուրցով, անանուխով, մեղվախոտով, կատվալեզվիկով, երիցուկով)
16:30՝ Մեկ բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով
18:00՝ 1/2 բանան, 1/2 եփած խնձոր
19:30՝ Մեկ բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով
20:00 Ուշ ընթրիք՝ խաշած, խոշոր քերիչով անցկացրած բազուկով աղցան՝ սխտորով, 250 գ. յոգուրտով, բույսերով թեյ
20:30՝ Մեկ բաժակ չգազավորված ջուր կիտրոնի հյութով: