Կաթսայի մեջ լցնում ենք շաքարավազն ու ջուրը և մարմանդ կրակին եռացնում: Կրակի վրայից հանում ենք, լցնում կարագն ու մանրացրած շոկոլադը: Խառնում ենք այնքան, մինչև ստանանք համասեռ զանգված:
Այնուհետև ավելացնում ենք ձվերը, մաղած ալյուրը, աղը, սոդան և փխրեցուցիչը: Խմոր ենք հունցում, ծածկում պոլիէթիլենային թաղանթով և 2-3 ժամով տեղափոխում սառնարան:
Այս ամենից հետո խմորից ընկույզի չափի գնդիկներ ենք ձևավորում և թաթախում շաքարի փոշու մեջ:
Մի փոքր տափակեցնում ենք և թխում 180 աստիճանում 20 րոպե: