11:17 , 20 հունվար, 2017
Բաղադրիչներ
- պնդուկ - 90 գր
- ջուր - 85 մլ
- շաքարավազ - 45 գր
- գլյուկոզա - 25 գր
Պատրաստման եղանակ
- Պնդուկը բովում և մաքրում ենք: Պատրաստում ենք օշարակը: Դրա համար կաթսայի մեջ խառնում ենք ջուրը, շաքարավազն ու գլյուկոզան: Դնում ենք կրակին, մի քանի վայրկյան եռացնում, այնուհետև հովացնում ենք:
Պնդուկն ու օշարակը լցնում ենք բլենդերի մեջ, հարում մինչև խիտ մածուկի վերածվելը:
- Պնդուկով պաստան պահում ենք փակ տարայում, սենյակային ջերմաստիճանում:
- Ահա և վերջ:
Պնդուկով պաստա կարող եք պատրաստել շատ կարճ ժամանակում և օգտագործել տարբեր քաղցրավենիքներ պատրաստելիս: