Աղցան «Նրբություն»


19:15 , 19 հունվար, 2017
Բաղադրությունը`

Պատրաստման եղանակը`

Կարտոֆիլը, գազարը եփել և քերիչով անցկացնել:

Ձուն խաշել, առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից և սպիտակուցը քերիչով անցկացնել:

Ծովախեցգետնի ձողիկները կտրատել:

Ափսեի մեջ առաջին շերտ լցնել կարտոֆիլի մի մասը, ապա մայոնեզ ու աղ, երկրորդ շերտ ծովախեցգետնի ձողիկներ, ապա ձվի սպիտակուցը վրա լցնել, այնուհետև մայոնեզ` վանդակաձև:

Չորրորդ շերտ` լցնել կարտոֆիլի մնացած մասը, կրկին մայոնեզ` վանդակաձև:

Աղցանն ամբողջությամբ պատել քերած գազարով:

Ստացված զանգվածի վրա ձվի քերած դեղնուցը լցնել:

Սառնարանում թողնել 1 ժամ: