Խոզի միսը դեռ այսքան համեղ և հյութեղ չէր եղել. ունիկալ բաղադրատոմս


05:48 , 31 դեկտեմբեր, 2016

Ձեզ ենք ներկայացնում խոզի միսը համեղ և շատ հյութեղ պատրաստելու բաղադրատոմսը

Ինչպես կրծքամիս պատրաստել:

Բաղադրիչները՝

Պատրաստման եղանակը՝

Եթե ոսկորով կրծքամիս ես գնել, զգուշությամբ անջատիր մսից: Հետո դանակով մաքրիր փորի մսի կաշին

Մանր կտրատիր կանաչին և սխտորը

Փորի վրա մի քանի կտրվածք արա մսի կողմից՝ գրեթե մինչև կաշին: Կաշվի կողմից նույնպես կտրվածքներ արա՝ խաչաձև:

Կրծքամիսը և փորի միսը աղ և պղպեղ արա բոլոր կողմերից: Կանաչին դիր փորի մսոտ մասի վրա:

Կրծքամիսը դիր փորի մսի վրա և փաթաթիր որքան հնարավոր է: Ստացված ռուլետը կապիր խոհանոցային թելի միջոցով:

Ուտեստը 24 ժամով սառնարան դիր:

Նշված ժամանակի ավարտին ռուլետը դիր ջեռոցը և 160 աստճան ջերմաստիճանի տակ եփիր մոտ 4 ժամ:

Պարբերաբար մսի վրա տաք ջուր լցրու, հետո՝ ստացված հյութը: