Ձեզ ենք ներկայացնում խոզի միսը համեղ և շատ հյութեղ պատրաստելու բաղադրատոմսը
Բաղադրիչները՝
Պատրաստման եղանակը՝
Եթե ոսկորով կրծքամիս ես գնել, զգուշությամբ անջատիր մսից: Հետո դանակով մաքրիր փորի մսի կաշին
Մանր կտրատիր կանաչին և սխտորը
Փորի վրա մի քանի կտրվածք արա մսի կողմից՝ գրեթե մինչև կաշին: Կաշվի կողմից նույնպես կտրվածքներ արա՝ խաչաձև:
Կրծքամիսը և փորի միսը աղ և պղպեղ արա բոլոր կողմերից: Կանաչին դիր փորի մսոտ մասի վրա:
Կրծքամիսը դիր փորի մսի վրա և փաթաթիր որքան հնարավոր է: Ստացված ռուլետը կապիր խոհանոցային թելի միջոցով:
Ուտեստը 24 ժամով սառնարան դիր:
Նշված ժամանակի ավարտին ռուլետը դիր ջեռոցը և 160 աստճան ջերմաստիճանի տակ եփիր մոտ 4 ժամ:
Պարբերաբար մսի վրա տաք ջուր լցրու, հետո՝ ստացված հյութը: