Բաղադրիչներ
- հնդկահավ - 2 հատ (սրունք)
- դդում - 200 գր
- ձիթայուղ - 4 ճ/գդ
- սոյայի սոուս - 2 ճ/գդ
- պղպեղ սև - 0,5 թ/գդ
- սխտոր - 1 թ/գդ
- աղ - ըստ ճաշակի
- կանաչի - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Սրունքները մաքրում ենք, ազատում ոսկորներից ու կաշվից: Միսը կտրատում ենք, ավելացնում աղը, սև պղպեղն ու սխտորը: Դդումն ու կանաչին կտրատում ենք:
- Միսը խառնում ենք դդմի և կանաչու հետ և լցնում ցանցի մեջ, ինչից հետո 1,5 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:
- Սոյայի սոուսն ու ձիթայուղը խառնում ենք և սոուսը քսում սրունքներին: Վերջիններս տեղափոխում ենք 100 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխում 2 ժամ:
- Եփվելուց 10 րոպե առաջ հանում ենք, կրկին քսում սոոսը և տեղափոխում ջեռոց:
- Պատրաստի միսը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի և 8-10 ժամով տեղափոխում սառնարան: Կտրատում ենք և մատուցում:
Պատրաստեցինք յուրահատուկ հնդկահավի ռուլետ