Այս հեշտ և օրիգինալ բաղադրատոմսերը ձեզ կօգնեն Ամանորին զարմացնել ձեր հյուրերին:
Բաղադրություն (8 հոգու համար)
Բոլոր բաղադրիչները կտրատեք քառակուսիներով: Խառնեք՝ ավելացնելով լիմոնի հյութը:
Բաղադրություն (8 հոգու համար)
Եփեք մակարոնները և թողեք, որ սառչի: Կտրատեք լոլիկներն ու պղպեղները քառակուսիներով, իսկ խոզապուխտը՝ բարակ շերտերով: Պանիրը քերեք մեծ անցքերով քերիչով: Խառնեք բոլոր բաղադրիչները՝ ավելացնելով սոուսը:
Բաղադրություն (ստացվում է մոտ 50 կտոր)
Միջուկի համար
Մյուս բաղադրիչները
Նախ խառնեք միջուկի բաղադրիչները: Խառնուրդի կեսը քսեք լավաշներից մեկի վրա, հաշվի առեք, որ լավաշի ծայրերը կտրվելու են: Վերևից դրեք սաղմոնի կեսը: Մյուս լավաշի վրա քսեք մի փոքր կարագ և այդ կողմով դրեք սաղմոնի վրա, այդպիսով սաղմոնը կամրանա լավաշին: Այնուհետև լավաշին քսեք միջուկի մնացած մասը, վրան դրեք սաղմոնը և 3-րդ լավաշի շերտը վրան կարագ քսած, այդ կողմով դեպի սաղմոնը: Փաթաթեք սննդային թաղանթով (пищевая пленка) և 4 ժամով դրեք սառնարան (կարելի է թողնել ողջ գիշեր): Հանելուց հետո կտրեք լավաշի ավելորդ հատվածները՝ հաղորդելով քառակուսու (ուղղանկյունու) տեսք: Այնուհետև ամբողջից առանձնացրեք քառակուսիներ և դրանցից յուրաքանչյուրը ծակեք ատամի փայտիկով: