09:20 , 3 դեկտեմբեր, 2016
Բաղադրիչներ
- հավի բդիկ - 1կգ
- գազար - 2 հատ
- նեխուր - 2-3 ճյուղ
- կարտոֆիլ - 2 հատ
- սոխ - 1 գլուխ
- սխտոր - 2 պճեղ
- բրոկոլի - 4-5 հատ
- ձիթայուղ - 3-4ճ/գդ
- քացախ - 1-2ճ/գդ
- աղ
- պղպեղ սև
- մաղադանոս
Պատրաստման եղանակ
- Լվացեք և կտրատեք բանջարեղենները: Կտրատված բանջարեղենները տեղադրեք տապակի մեջ, վրան շաղ տվեք ձիթայուղը, քացախը, համեմեք աղ և պղպեղով: Հավի բդիկների վրա նույպես շաղ տվեք մի քիչ ձիթայուղ և համեմեք աղ և պղպեղով, այնուհետև տեղադրեք բանջարեղենների վրա:
- Եփեք ջեռոցում 220 աստիճանում 40-50 րոպե՝ մինչև մսի եփվելը:
- Մատուցելիս ուտեստի վրա շաղ տվեք մանր կտրատած թարմ մաղադանոսը:
Բանջարեղեններով և համեմունքներով պատրաստված հավ ջեռոցում: