Բաղադրամասեր՝
1 սոխ
4 պճեղ սխտոր
250 գրամ աղացած միս
1 թեյի գդալ կծու կարմիր պղպեղ
1 թեյի գդալ չամանի փոշի
1 թեյի գդալ գինձ
1 թեյի գդալ ալյուր
30 մլ տավարի մսի արգանակ
Տոմատի մածուկ
Լոբի
Աղ
Օրեգանո
Դափնու տերև
Հաց
50 գրամ կարագ
5 գրամ համեմ
Չեդեր պանիր
Պատրաստման եղանակ՝
Սոխը, սխտորը կտրատել, մսի հետ տապակել, ավելացնել համեմունքները, տոմատի մածուկը, լոբին, շարունակել տապակել․
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ