Դնում ենք կրակին և անընդհատ խառնելով՝ տաքացնում մինչև կակաոն ամբողջությամբ լուծվի: Ավելացնում ենք շաքարավազը, անընդհատ խառնելով՝ հասցնում եռման աստիճանի, այնուհետև ավելացնում ենք աղն ու վանիլինը:
Զանգվածը 3 րոպե եռացնում ենք և կրակից վերցնում:
Սառած օշարակը լցնում ենք ապակյա տարայի մեջ և դնում սառնարանը: Օշարակը կարող ենք սառնարանում մի քանի ամիս պահել:
Այն շատ համեղ է պաղպաղակի հետ:
Հեշտ և համեղ:
Ի դեպ, այսպիսի շոկոլադե օշարակ կարող եք օգտագործել նաև թխվածքների ձևավորման համար։