Վրան զարդարելու համար երկարությամբ կտրատում ենք մեկ սունկը և երկու կողմից տապակում ձիթայուղի մեջ: Լվանում, չորացնում և կտրատում ենք սունկը, ապա տապակում ձիթայուղի մեջ 15-20 րոպե:
Տապակած սնկին ավելացնում ենք սոուս «բեշամելի» կեսը և խառնում:
Պատրաստի ուտեստը լցնում ենք ձևամանների մեջ, վրան ավելացնում ենք սոուսի մնացած կեսը և վրան դնում երկար շերտերով կտրատված պանիրն ու տապակած շամպինիոնի կտորները:
Ձևամանները 25 րոպեով տեղափոխում ենք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը: Պատրաստի ժուլյենը մատուցում ենք տաք վիճակում:
Մատուցեք ժուլյենը որպես նախուտեստ տոնական սեղանին՝ մեկ բաժակ սպիտակ գինով: