Life.panorama.am-ը գրում է.
Սննդային սոդայի և մեղրի խառնուրդը տարօրինակ է թվում, ինչը պայմանավորված է այն հանգամանքով, որ քաղցկեղի բջիջները սնվում են շաքարով: Սակայն տվյալ դեպքում այն շաքարը լիովին այլ ազդեցություն է գործում:
Շաքարի օգտագործումը տվյալ պարագայում չի նպաստի քաղցկեղածին բջիջների հետագա աճին և զարգացմանը մարդու օրգանիզմում, քանի որ սննդային սոդան ամբողջությամբ ունակ է չեզոքացնել դրանք: Խառնուրդը պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ են տվյալ երկու բաղադրամասերը՝
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ