11:00 , 19 հունիս, 2016
Բաղադրիչներ
- սմբուկ - 1 հատ
- տաքդեղ - 1 հատ
- լոլիկ - 1 հատ
- սոխ - 1 հատ
- գազար - 1 հատ
- սխտոր - 1 հատ
- դդմիկ - 1 հատ
- ռեհան - 2 ճյուղ
- ձիթայուղ - 1ճ/գդ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Լվանում ենք սմբուկը, դդմիկը, լոլիկն ու տաքդեղը և դնում ջեռոցը 20 րոպեով 160 աստիճանում:
Պատրաստի սմբուկը բաժանում ենք երկու մասի, գդալով հանում ենք միջուկը:
- Կեղևազրկում ենք տաքդեղն ու լոլիկը և կտրատում խորանարդիկներով: Ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխը, դդմիկը, գազարը, ռեհանը, սխտորը, սմբուկի միջուկն ու խառնում:
- Ապա լցնում ենք պատրաստի միջուկը սմբուկի մեջ:
- Եվ մեր ուտեստը պատրաստ է:
Լցոնված սմբուկը կարելի է մատուցել Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսի հետ: