Tert.am–ը գրում է.
Դանիական Noma ռեստորանի շեֆ խոհարարը, որը երկու անգամ լավագույնն է ճանաչվել աշխարհում, կենդանի սուշի է առաջարկել:
«Լենտան» պարզաբանում է, որ ռեսոտրանը իր մասնաճյուղն է բացել Տոկիոյում, որտեղ էլ հրամցվել է կենդանի խեցգետնից և սատկած մրջյուններից ուտեստ:
Շեֆ խոհարար Ռենե Ռեձելին այդ ուտեստն անվանել է «Բոտան էբի՝ Նագանոյի անտառների բույրով»: Դրանում կենդանի արքայական խեցգետինը մատուցվում է՝ տասնյակ սատկած մրջյուններով զարդարված:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ