Առավոտյան նախաճաշ. սնկով և լոլիկով օմլետ


10:29 , 30 հուլիս, 2014
Բաղադրությունը

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը, լոլիկը, սունկն ու կանաչին մանր կտրատում ենք

2. Տաքացրած բուսայուղի մեջ տապակում ենք սոխը, սունկը, լոլիկը

3. Ավելացնում ենք կանաչին

4. Պատրաստի զանգվածի վրա ավելացնում ենք իրար խառնած և լավ հարած կաթն ու ձուն, թողնում 5-10 րոպե և հանում կրակի վրայից

Ингредиенты для приготовления омлета с грибами, помидорами, сыром и зеленью

Приготовление омлета с грибами, помидорами, сром и зеленью

Приготовление омлета с грибами, помидорами, сром и зеленью

Омлет с грибами, помидорами, сыром и зеленью