Չիփս լավաշից պանրով և խոզապուխտով


18:00 , 11 նոյեմբեր, 2013

Անհրաժեշտ է`

1 բարակ լավաշ

1 հավկիթ

100 գրամ թթվասեր

50 գրամ խոզապուխտ

100 գրամ պանիր

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Խառնել թթվասերը հավկիթի հետ, ավելացնել աղ, սամիթ: Ստացված զանգվածը քսում ենք լավաշի վրա: Վերևից քերում ենք խոզապուխտ և պանիր:

Լավաշը կտրատում ենք քառակուսիների, տեղադրում ջեռոցի չոր տապակի վրա և տեղադրում նախապես 180 աստիճան միացրած ջեռոցում 7-10 րոպեով:

Բարի ախորժակ: