168.am-ը գրում է.

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 1 կգ
2. Կարմիր կծու պղպեղ – 1 հատ
3. Համեմ – 1 մեծ փունջ
4. Աղացած համեմ – 1 ճ/գ
5. Խմելի-սունելի – 1 ճ/գ
6. Սխտոր – 1 հատ
7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկը լվանալ, կեղևազրկել, կտրատել:

2. Լոլիկները դնել շոգեխաշվելու՝ մինչև զանգվածի մի փոքր պնդանալը:

3. Ավելացնել զանգվածին մանրացրած սխտորը, կծու պղպեղը:

4. Ավելացնել մանրացրած կանաչին աղի և համեմունքի հետ:

5. Սոուսը եփել բառացիորեն մի քանի րոպե և վերցնել կրակից:

6. Թողնել՝ սառչի կափարիչը փակ վիճակում:

7. Վրացական «Սացեբելին» պատրաստ է:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել