Անհրաժեշտ է`

  • 4 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 4 ճաշի գդալ մայոնեզ
  • 2 հավկիթ
  • 9 ճաշի գդալ ալյուր
  • պանիր

Պատրաստման եղանակը`

Պատրաստում ենք թթվասերի նման թույլ խմոր, լցնում կարագով պատված թավայի մեջ և վերևից դնում ցանկացած միջուկ (տոմատ, երշիկ, թթու վարունգ, զեյթուն, լոլիկ և այլն):

Քսում ենք մայոնեզ և վերևից ավելացնում քերած պանրի հաստ շերտ:

Թավան մի քանի րոպեով դնում ենք միջին կրակի վրա, միանգամից փակում կափարիչը, հենց պանիրը սկսի հալչի` պիցցան պատրաստ է:Image result

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել