Life.panorama.am-ը գրում է.

Նյու Յորքի ատամնաբույժները արժեքավոր խորհուրդներ են տալիս նրանց, ովքեր սիրում են սուրճ և կարմիր գինի խմել, կարողանան պահպանել մարգարտե սպիտակ ատամներ։

Նրանք խորհուրդ են  տալիս  նախ նման  ըմպելիքները ձողիկով խմել, որոնք կօգնեն ատամներին զերծ մնալ վնասակար տարրերից։

Պետք  է միշտ օգտագործել ատամի թել։  Քանի որ բակտերիաները հավաքվում  են ատամների արանքում, անգամ այն դեպքում, երբ միշտ օգտագործում  եք ատամի խոզանակ։

Ամբողջակցան հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել