168.am-ը գրում է․
Ognov.ru կայքը գրում է, որ չափազանց կարևոր է, թե ինչպես եք սկսում առավոտը։ Այսօր բավական տարածված է առավոտյան կիտրոնով տաք հյութ խմելը։ Սակայն այս դեպքում դուք չեք «քամում» կիտրոնի բոլոր օգտակար հատկությունները։ Ամբողջական կիտրոնը եփելով՝ կարող եք ստանալ բոլոր օգտակար հատկությունները, որոնք կիտրոնը կարող է առաջարկել։
Բաղադրիչներ
- 6 կիտրոն
- ջուր
- մեղր
Պատրաստման եղանակը
- Կիտրոնը մասերի բաժանեք, վրա ջուր լցրեք։
- Ջուրը եռացրեք 3 րոպե։
- 10-15 րոպե թողեք սառչի։
- Կիտրոնը հանեք ջրից։
- Խմեք տաք կիտրոնի հյութը։
- Ջրի մնացած մասը լցրեք ապակե տարայի մեջ հետագա օգտագործման համար։
Թեյի մեջ կարող եք մեղր ավելացնել։
Օգտակար հատկությունները
- Ամրացնում է իմունիտետը։
- Պաշտպանում է մրսածությունից։
- Էներգիա է հաղորդում։
- Օգտակար է նյութափոխանակությանը, կարգավորում է այն։
- Մաքրում է տոքսինները։
- Կարգավորում է pH-ի մակարդակը։
- Մաքրում է մաշկը։
- Թարմացնում է շնչառությունը։
- Օգնում է նիհարել։
- Բարձրացնում է տրամադրությունը, օգնում է խուսափել անհանգստության զգացումից։
Նյութի աղբյուր՝ https://168.am/2017/01/11/738628.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել