Ուղղակի դրեք կիտրոնը միկրոալիքային վառարանում 20 վայրկյանով. ահա թե ինչի համարBarometer.am-ը գրում է.

Կիտրոնի հյութը հիանալի լրացնում է բազմաթիվ համեղ ուտեստներ և, որպեսզի Ձեզ հաջողվի միանգամից շատ հյութ քամել կիտրոնից, հարկավոր է այն 20 վայրկյանով տեղավորել միկրոալիքային վառարանում:

Դժվար է հավատալ, բայց սա իսկապես աշխատում է, իսկ քամած հյութը 2 անգամ ավելի շատ է ստացվում, քան, եթե կիտրոնն ուղղակի ճզմեիք:

Այն ինչ ձեզ պետք կգա.

1.դանակ

2.1 կիտրոն

3.բաժակ կամ փոքրիկ թաս

Ավելի մանրամասն՝ տեսանյութում. 

3.բաժակ կամ փոքրիկ թաս

Ավելի մանրամասն՝ տեսանյութում. 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել