Barometer.am-ը գրում է.
Կիտրոնի հյութը հիանալի լրացնում է բազմաթիվ համեղ ուտեստներ և, որպեսզի Ձեզ հաջողվի միանգամից շատ հյութ քամել կիտրոնից, հարկավոր է այն 20 վայրկյանով տեղավորել միկրոալիքային վառարանում:
Դժվար է հավատալ, բայց սա իսկապես աշխատում է, իսկ քամած հյութը 2 անգամ ավելի շատ է ստացվում, քան, եթե կիտրոնն ուղղակի ճզմեիք:
Այն ինչ ձեզ պետք կգա.
1.դանակ
2.1 կիտրոն
3.բաժակ կամ փոքրիկ թաս
Ավելի մանրամասն՝ տեսանյութում.
3.բաժակ կամ փոքրիկ թաս
Ավելի մանրամասն՝ տեսանյութում.
Նյութի աղբյուր՝ http://www.barometer.am/news/facts/20160519/17731/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել