Life.panorama.am-ը գրում է.
Բժշկությունն ապացուցել է, որ բալը բացի համեղ լինելուց, ունի շատ օգտակար հատկություններ։ Բալը հարուստ է հակաօքսիդանտներով։ Բալի հաճախ օգտագործումը պաշտպանում է սրտանոթային հիվանդություններից, ազատում է հոդացավերից։ 20 բալն ավելի լավ ցավազրկող են, քան 1 ասպիրին։ Բալը պարունակում է նաև մագնեզիում և կալցիում, որոնք շատ օգտակար են ոսկորների համար։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/05/27/Instead-Of-Aspirin-Eat-Some-Cherries/345216
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել