Tert.am–ը գրում է.

Դանիական Noma ռեստորանի շեֆ խոհարարը, որը երկու անգամ լավագույնն է ճանաչվել աշխարհում,  կենդանի սուշի է առաջարկել:

«Լենտան» պարզաբանում է, որ ռեսոտրանը իր մասնաճյուղն է բացել Տոկիոյում, որտեղ էլ հրամցվել է կենդանի խեցգետնից և սատկած մրջյուններից ուտեստ:

Շեֆ խոհարար Ռենե Ռեձելին այդ ուտեստն անվանել է «Բոտան էբի՝ Նագանոյի անտառների բույրով»: Դրանում կենդանի արքայական խեցգետինը մատուցվում է՝ տասնյակ սատկած մրջյուններով զարդարված:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել