Life.panorama.am-ը գրում է․

Երբ է ճիշտ խմել թարմ քամած հյութերը. 4 ոսկե կանոն

Թարմ քամած հյութերը հարկավոր է խմել զգույշ, չէ որ կան որոշ հակացուցումներ և կիրառման նրբություններ: Որպեսզի մեկ բաժակ ֆրեշը միայն օգուտ բերի, հարկավոր է իմանալ այս մի քանի կանոնները.

1.   Ֆրեշներ մի խմեք սոված ժամանակ: Ավելի լավ է դրանք խմեք ուտելուց հետո:

2.  Ֆրեշից անմիջապես հետո մաքրեք բերանի խոռոչը և ատամները, քանի որ թարմ քամած հյութերը պարունակում են թթուներ, որոնք վնասում են ատամի էմալը:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել