Life.panorama.am-ը գրում է.
Փորձագետները պնդում են, որ թեյն ավելի լավ է խմել թարմ վիճակում, քանի որ այն այդպես ավելի համեղ և բուրումնավետ է: Երբ եփված թեյը երկար է մնում, օդի հետ շփումից տարբեր վնասակար մանրեներ են առաջանում, որոնք էլ հենց բաժակի մեջ թողնում են մուգ գույնի հետքեր, իսկ թեյի վրա սպիտակ գույնի փառ է նստում:
Այս վնասակար մանրեներից հիմնականում վտանգի տակ են հայտնվում լյարդը, ստամոքսը, աղիները:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/08/04/tea/200267
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել