Ինչո՞ւ չի կարելի թեյի թուրմն օգտագործել երկրորդ օրըLife.panorama.am-ը գրում է.

Փորձագետները պնդում են, որ թեյն ավելի լավ է խմել թարմ վիճակում, քանի որ այն այդպես ավելի համեղ և բուրումնավետ է: Երբ եփված թեյը երկար է մնում, օդի հետ շփումից տարբեր վնասակար մանրեներ են առաջանում, որոնք էլ հենց բաժակի մեջ թողնում են մուգ գույնի հետքեր, իսկ թեյի վրա սպիտակ գույնի փառ է նստում:

Այս վնասակար մանրեներից հիմնականում վտանգի տակ են հայտնվում լյարդը, ստամոքսը, աղիները:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել