Անհրաժեշտ է`
8 մեծ կարտոֆիլ
2 ձվի սպիտակուց
չոր համեմունքների խառնուրդ (կարմիր պղպեղ, չիլի, սև պղպեղ, աղ)
ձիթապտղի յուղ
Պատրաստման եղանակը`
Կարտոֆիլը լվանալ, մաքրել, կտրատել:
Սպիտակուցը լավ հարել և լցնել կարտոֆիլի շերտերի վրա, լավ խառնել:
Վերևից ցանել համեմունքների խառնուրդն ու կրկին խառնել:
Տեղադրել յուղոտ պատված տապակի վրա:
Տապակել 220 աստիճանի տակ 40 րոպե, ամեն 7-10 րոպեն մեկ զգույշ շրջելով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել