Անհրաժեշտ է`
կարմիր չոր գինի 2.5 բաժակ
4 հատ սալորի չիր
1 ճաշի գդալ չամիչ
1 կիտրոն
2 ճաշի գդալ շաքարավազ
աղացած կոճապղպեղ, դարչին, հիլ
մեղր ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը`
Կարմիր գինին լցնել թավայի մեջ, դնել միջին կրակի վրա և տաքացնել 5 րոպե: Ավելացնել կոճապղպեղը, եփել ևս 2 րոպե:
Ավելացնել մեղր կամ շաքարավազ, խառնել, ևս երկու րոպե անց` կիտրոնը, դարչինը, հիլ և լվացած սալորաչիրը: Շարունակել եփել ևս 2 րոպե:
Ըմպելիքը լցնել բաժակների մեջ և զարդարել կիտրոնի շերտերով:
Բարի ըմպում :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել