Անհրաժեշտ է`

4 ճաշի գդալ թթվասեր

4 ճաշի գդալ մայոնեզ

2 հավկիթ

9 ճաշի գդալ ալյուր

պանիր

Պատրաստման եղանակը`

Պատրաստում ենք թթվասերի նման թույլ խմոր, լցնում կարագով պատված թավայի մեջ և վերևից դնում ցանկացած միջուկ (տոմատ, երշիկ, թթու վարունգ, զեյթուն, լոլիկ և այլն):

Քսում ենք մայոնեզ և վերևից ավելացնում քերած պանրի հաստ շերտ:

Թավան մի քանի րոպեով դնում ենք միջին կրակի վրա, միանգամից փակում կափարիչը, հենց պանիրը սկսի հալչի` պիցցան պատրաստ է:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել