Անհրաժեշտ է`
Կլորավուն հաց
Հավկիթ
Կարմիր պղպեղ
Պանիր
Կանաչ սոխ
Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
1. Կտրատում ենք պղպեղն ու կանաչ սոխը:
2. Հանում ենք հացի վերևի շերտն ու միջուկը:
3. Ամեն կտորի մեջ լցնում պղպեղը, սոխը, ավելացնում պանիր և հավկիթ:
4. Տեղադրում ենք հացը ձեռոցի մեջ, պահում 10-15 րոպե և մատուցում: Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել