Անհրաժեշտ է (12 բաժնի համար)՝
6 խաշած ձու
100 գր վիտչինա
2 ճաշի գդալ քերած պարմեզան
1 ճաշի գդալ մայոնեզ
կանաչ սոխ
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը՝
Ձուն մեջտեղից կիսում ենք, հանում ենք դեղնուցները:
Դնում ենք դեղնուցները ամանի մեջ, ավելացնում մայոնեզ, աղ, պղպեղ: Պատառաքաղով մանրացնում ենք, մինչև միատարր զանգված ստացվի:
Վիտչինան և կանաչ սոխը մանր կտրատում ենք, խառնում դեղնուցներին, ավելացնում պանիրը:
Ստացված զանգվածը լցնում ենք հավկիթների սպիտակուցների մեջ, ցանկության դեպքում զարդարում կանաչիով:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել