Անհրաժեշտ է (12 բաժնի համար)՝

6 խաշած ձու

100 գր վիտչինա

2 ճաշի գդալ քերած պարմեզան

1 ճաշի գդալ մայոնեզ

կանաչ սոխ

աղ, պղպեղ

 

 

Պատրաստման եղանակը՝

Ձուն մեջտեղից կիսում ենք, հանում ենք դեղնուցները:

 

 

 

 

Դնում ենք դեղնուցները ամանի մեջ, ավելացնում մայոնեզ, աղ, պղպեղ: Պատառաքաղով մանրացնում ենք, մինչև միատարր զանգված ստացվի:

Վիտչինան և կանաչ սոխը մանր կտրատում ենք, խառնում դեղնուցներին, ավելացնում պանիրը:

 

 

Ստացված զանգվածը լցնում ենք հավկիթների սպիտակուցների մեջ, ցանկության դեպքում զարդարում կանաչիով:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել