Պատրաստման եղանակ
- Բաղադրիչները նախատեսված են 1-1,5լ ըմպելիքի ստացման համար:
- Քամում ենք լայմի հյութը:
- Ելակները լավ հարում ենք բլենդերում:
- Ապա ելակից ստացված պյուրեն անցկացնում ենք մաղով, որպեսզի ազատվենք կորիզներից:
- Բլենդերում հարում ենք լայմը, ելակի խյուսը և ջուրը, ապա տեղափոխում սառնարան փոքր-ինչ սառչելու:
Կարելի է մատուցել սառույցով կամ առանց:
Ելակով ըմպելիք պատրաստելու այս բաղադրատոմսը կարելի է մի փոքր փոփոխել, ըմպելիքին ավելացնելով անսպասելի բաղադրիչ՝ կոճապղպեղ (իմբիր): Անսպասելի հետաքրքիր համ է ստացվում
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A5%D5%AC%D5%A1%D5%AF%D5%B8%D5%BE-%D5%A8%D5%B4%D5%BA%D5%A5%D5%AC%D5%AB%D6%84/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել