Բաղադրամասեր

  • 300 գ բազուկին՝

  • 3/4 բաժակ ընյույզի միջուկ,

  • 1 պճեղ սխտոր,

  • 30 - 50 գ սալորաչիր,

  • ½ թեյի գդալ աղ,

  • 2 ճաշի գդալ ձեթ,

Պատրաստման եղանակը

Բազուկը լվանալ, կեղեևազրկել և քերել ամանի մեջ: Վրան ավելացնել շատ մանր կտրտած սալորաչիրը, ընկույզը, սխտորը: Ավելացնել ձեթ և աղ, խառնել: Թողնել մոտ մեկ ժամ: Մատուցելիս վրան զարդարել ընկույզով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել