Բաղադրամասեր
-
300 գ բազուկին՝
-
3/4 բաժակ ընյույզի միջուկ,
-
1 պճեղ սխտոր,
-
30 - 50 գ սալորաչիր,
-
½ թեյի գդալ աղ,
-
2 ճաշի գդալ ձեթ,
Պատրաստման եղանակը
Բազուկը լվանալ, կեղեևազրկել և քերել ամանի մեջ: Վրան ավելացնել շատ մանր կտրտած սալորաչիրը, ընկույզը, սխտորը: Ավելացնել ձեթ և աղ, խառնել: Թողնել մոտ մեկ ժամ: Մատուցելիս վրան զարդարել ընկույզով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել