Բաղադրամասեր
-
170 գ մուգ շոկոլադ,
-
2 ճաշի գդալ խտացրած կաթ,
-
կակաոյի փոշի 1/2 գդալ
-
2 ճաշի գդալ նուշի յուղ
Պատրաստման եղանակը
-
Մուգ շոկոլադի մի մասը բաժանել կտորների և հալեցնել, ավելացնել խտացրած կաթը, նուշի յուղը և խառնել մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
-
Ստացված զանգվածից դուրս բերել մոտ 30 հատ ձոքր գնդիկներ (1 թեյի գդալ խառնուրդի մեջ 1 գնդիկ):
-
Գնդիկները դնել սառնարանը 30 - 40 րոպե: Կակաոյի փոշին լցնել գնդիկների վրա:
-
Մնացած շոկոլադից և կակաոյի փոշուց պատրաստել կակաո: Գնդիկները հանել սառնարանից և զգուշությամբ գլորել կակաոյի մեջ:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/SHat-hamex-EV-miEVnuyn-jamanak-shat-yurahatuk-SHokolade-tryufeli-baxadratoms-6918/basic
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել