Բաղադրամասեր

  • 1 կգ ելակ,
  • 800 գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

  • Ելակի պոչերը հեռացնում ենք, 4-6 մասի բաժանում և շերտ-շերտ շարում ամանի մեջ՝ հերթագայելով շաքարավազի շերտով: Այդպես թողնում ենք ողջ գիշեր (սենյակային ջերմաստիճանում): Այդ ընթացքում ելակից հյութ է դուրս գալիս, և շաքարավազը լուծվում է այդ հյութի մեջ (անհրաժեշտության դեպքում կարող ենք զգուշորեն գդալով խառնել):

  • Ապակե տարաները ստերիլացնում ենք, մուրաբան լցնում տաք տարաների մեջ և կափարիչով ծածկում: Պահում ենք սառնարանում:

Պատրաստման եղանակը դիտեք նաև տեսանյութով․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել