Բաղադրամասեր
- 1 կգ ելակ,
- 800 գ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
-
Ելակի պոչերը հեռացնում ենք, 4-6 մասի բաժանում և շերտ-շերտ շարում ամանի մեջ՝ հերթագայելով շաքարավազի շերտով: Այդպես թողնում ենք ողջ գիշեր (սենյակային ջերմաստիճանում): Այդ ընթացքում ելակից հյութ է դուրս գալիս, և շաքարավազը լուծվում է այդ հյութի մեջ (անհրաժեշտության դեպքում կարող ենք զգուշորեն գդալով խառնել):
-
Ապակե տարաները ստերիլացնում ենք, մուրաբան լցնում տաք տարաների մեջ և կափարիչով ծածկում: Պահում ենք սառնարանում:
Պատրաստման եղանակը դիտեք նաև տեսանյութով․
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Arden-isk-jamanakn-e-patrastelu-elaki-muraba--Aha-amenaorakyal-baxadratomsy-6705/basic
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել