Ինչպես պատրաստել մինի պիցցաներ
Բաղադրությունը՝
բատոն հաց՝ 2 հատ
ապուխտ՝ 320 գրամ
ապխտած երշիկ՝ 320 գրամ
կարագ՝ 50 գրամ
մայոնեզ՝ 8 ճ/գ
լոլիկ՝ 8 հատ
քերած պանիր՝ 150 գրամ
ձիթապտուղ՝ 20 գրամ
պղպեղ 1 հատ
համեմ
կարմիր աղացած պղպեղ՝ 1 պտղունց
կանաչի
Պատրաստման եղանակը՝
Հացի շերտերին օղակների տեսք տվեք, վրան կարագ քսեք, չոր համեմ ցանեք: Երշիկն ու ապուխտը կտրատեք ձողիկների պես, լոլիկը` օղակ-օղակ, պղպեղը` խորանարդաձև: Լոլիկը, ապուխտը, երշիկը, պղպեղը և շերտատած ձիթապտուղը դրեք հացի շերտերի վրա: Վրան ցանեք աղացած պղպեղ, մայոնեզով գծեր արեք և ցանեք քերած պանիր: Շարեք ջեռոցի տապակի վրա, 220 աստիճանում եփեք ութ րոպե: Մատուցեք կանաչիով զարդարելով:
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել