Life.panorama.am-ը գրում է.

Մեքսիակական խոհանոցը բազմաթիվ հայտնի կերակրատեսակներ ունի, որոնք մեծ պահանջարկ են վայելու ողջ աշխարհում։ Դրանցից է «Գուակամոլե» կոչվող սոուսը, որը մատուցվում է չիփսերի հետ։ Վերջինս պատրաստվում է ավոկադոյով և մեքսիկական խոհանոց է հասել ացտեկներից։

Մեքսիկական այս սոուսը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է 2 հատ ավոկադո, 1 հատ լոլիկ, 2 ճաշի գդալ լիմոնի հյութ, 0,5 հատ սոխ, 1 ճաշի գդալ նախապես կտրատված համեմ, 1 հատ կծու կարմիր պղպեղ և 0,5 թեյի գդալ աղ։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել