Այս տորթն իրոք որ արքայական է: Այն չափազանց նուրբ համ ունի, որը Snickers-ի համ է հիշեցնում: Այս արքայական տորթի բաղադրատոմսը շատ հեշտ է, քանի որ այն, ինչ պետք է պատրաստելու համար, կա ցանկացածի տանը:
Բաղադրատոմս
Ձու՝ 10 հատ
Շաքարի փոշի՝ 240գ
Ընկույզ՝ 500գ
Օսլա՝ 2 ճ/գ
Կակաո՝ 2 ճ/գ
Շաքարի փոշի՝ 160գ
Կոնյակ՝ 1 ճ/գ
Կաթ՝ 100մլ
Կարագ՝ 200գ
Ինչպե՞ս պատրաստել
Սպիտակուցն առանձնացնել դեղնուցից: Սպիտակուցը լցնել խորը ամանի մեջ, վրան ավելացնել շաքարի փոշին և ծփել:
Ավելացնել օսլան սպիտակուցի մեջ և զգուշորեն խառնել:
Ընկույզը մաքրել և ավելացնել սպիտակուցի մեջ:
Այնուհետև զանգվածը տեղափոխել գազօջախ և 120-180 աստիճանի տակ եփել:
Պատրաստում ենք կրեմը
Ամանի մեջ լցնել 200 գ կարագ, հարիչով հարել այն:
Առանձին տարայի մեջ խառնել շաքարի փոշին և դեղնուցը, հարել հարիչով:
Ձվի զանգվածի մեջ քիչ-քիչ կաթ ավելացնել և խառնել: Զանգվածն լցնել թավայի մեջ, դնել գազի վրա և եփել ցածր կրակի վրա՝ թույլ չտալով, որ այն եռա: Հենց առաջ գան առաջին պղպջակները, վերցրեք այն կրակից և թողեք, որ սառչի:
Սառած կրեմը խառնել կարագի հետ, կակաոն լցնել, այնուհետև 1 ճ/գ ավելացնել ալկոհոլը: Կրեմը հարել հարիչով:
Թխվածքը տաք վիճակում բաժանել երկու մասի և թողնել, որ սառչի:
Թխվածքի մի մասը դնել թղթի վրա և վրան քսել կրեմը, վրան դնել երկրորդ մասը: Այնուհետև քսել շոկոլադը և ընկույզը լցնել վրան: